Kookworkshops:

Onderstaande workshops worden bij u thuis of op locatie verzorgd.

Koken voor beginners
In de workshop koken voor beginners wordt stap voor stap
uitgelegd hoe u het beste een diner kunt voorbereiden.
Dit samen met enkele tips voor een aangepaste presentatie.

Freestyle koken
Freestyle koken betekent dat we op het moment zelf bepalen wat we gaan koken. Proef, ruik en zie wat je kunt maken met producten die je hebt. Improvisatie en creativiteit voeren hier de boventoom

Vingerfood
Kent u ook het probleem: Help, wat voor hapjes moet ik nu weer maken?
Vingerfood de naam doet al vermoeden, tongstrelende hapjes die uit de hand te eten zijn.

Gestructureerd koken
Altijd lastig gevonden om voor een grote groep gasten te koken? Uw gasten aan tafel; terwijl u de hele tijd in de keuken staat! Dat kan anders. Met veel tips en uitleg over hoe u het beste eten kunt voorbereiden gaat het u lukken om de avond stress vrij door te komen, zodat uzelf ook kunt aanschuiven.

High tea
Tijdens deze kookles gaat u aan de slag met de originele ingrediŽnten en receptuur zoals deze tijdens dit klassiek Engelse samenzijn bereid en geserveerd dienen te worden. Een workshop met zoete en hartige lekkernij.

Tapas
U maakt actief kennis met de details en bijzondere ingrediŽnten van kleine typische Spaanse/Mediteraanse hapjes. U hoeft geen kookervaring te hebben, een goed humeur stel ik zeer op prijs.

Vrijgezellenfeesten
…ťn uit bovenstaande thema koken met een gezelschap dames of heren; met de aanstaande bruid of bruidegom als middelpunt.

 

© Lusal Culinair